Apeldoorn | straatinfo

overige politie meldingen

Politie arresteert ?supermarktbriefjes-oplichter?

overige

Apeldoorn - Ze hingen een advertentie op in de supermarkt om iets te verkopen. Maar ze kwamen bedrogen uit omdat ze bestolen werden van hun geld. In Apeldoorn zijn in ieder geval vier mensen in de afgelopen weken slachtoffer geworden van een man die op hun geld uit was. Maar afgelopen maandag 20 april heeft de politie een verdachte aan kunnen houden.

Tussen 10 en 15 april werden devierApeldoorners opgelicht. Ze hingen advertenties op om bijvoorbeeldkampeerspullen te verkopen. De verdachte belde vervolgens op om een afspraak temaken voor de koop. Tijdens die afspraak bood hij aan om een aanbetaling tedoen, en vroeg daarbij telkens wisselgeld. Als de slachtoffers hun wisselgeld tevoorschijn haalden, pakte hij dat snel en ging er vandoor.

Agenten hebben de verdachte op camerabeelden herkend. Daarop isde 40-jarige Apeldoorner aangehouden in Ede. Hij wordt verdacht van viergevallen van oplichting, en enkele pogingen. De man is in verzekering gesteld,de politie doet nog verder onderzoek naar hem.

(2015178815)

Soortgelijke berichten

Oplichter aangehouden
Amersfoort

Oplichter actief
Ijmuiden

Oplichter actief
Edam

Politie arresteert dronken amokmaker
Tilburg

Politie arresteert aanrander
Venray

Motoragent arresteert kettingzaagdief
Breda

Oplichter slaat toe
Tilburg

Oplichter aangehouden dankzij getuigen
Haarlem

Oplichter nog steeds actief
Delft

Notoire oplichter opgepakt
Maastricht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio