Apeldoorn | straatinfo

overige politie meldingen

Buurtbewoners zorgen voor aanhouding

overige

De politie heeft zondagavond 1 maart rond 22:30 uur een 18-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van het vernielen van een autospiegel. De jongen was betrapt en staande gehouden door buurtbewoners.
Bewoners van de Badhuisweg hoorden een klap en zagen vervolgens drie jongens fietsen. Het bleek dat een autospiegel van een auto was vernield. De buurtbewoners hebben vervolgens geprobeerd om de jongens staande te houden. Twee jongens wisten te ontkomen, de derde, een 18-jarige jongen uit Apeldoorn, werd aangehouden en vervolgens aan de politie overgedragen. Hij wordt verdacht van het vernielen van de buitenspiegel van een auto n heling. De jongen reed op een damesfiets met een geforceerd slot. De fiets was voor een laag bedrag via Marktplaats aangeschaft. De herkomst van de fiets wordt onderzocht. De jongen is na verhoor weer vrijgelaten. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Soortgelijke berichten

Aanhouding na DNA hit
Almelo

Aanhouding kost enige moeite
Assen

Aanhouding straatrover
Hoofddorp

Aanhouding inbreker
Heiloo

Aanhouding drugsdealen
Zaandam

Aanhouding insluiper
Enschede

Stijging aantal woninginbraken, meld verdachte omstandigheden
Pijnacker

Aanhouding voor heling fiets
Utrecht

Aanhouding na kopstoot
Leeuwarden

Aanhouding voor zedenmisdrijf Benedenlangs
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio